Megérkeztek a legjobb márciusi borcsomagok – nagy kedvezménnyel kaphatók!

2024. március 04.

Kedvező áru borcsomag a mindennapokra kényelmesen, kiszámíthatóan? Márciusban is a Vince hozza el a megoldást!

A Vince 2024. február 1-én vezette be új, kedvezményes alap borcsomagjait. Hisszük, hogy a Vince kedvezményes alap borcsomag választéka hiánypótló ajánlat a borbarátoknak. Általuk mindenki utazás, töprengés és sorban állás nélkül biztosíthatja magának, hogy mindenkor fel legyen töltve otthon a hétköznapi boros készlet.

Február, vagyis a bevezető hónap egyértelműen az új csomagok sikerét hozta. Márciusban már itt is a folytatás! Megérkezett a Klasszik ötös válogatás, Fehér trió, Vörös trió, Duó csomag válogatás. Garantáltan mindenki meg fogja találni a kedvére valót. Az adott képre/szövegdobozra kattintva már meg is tudjuk rendelni a nekünk legkedvesebbet:

Vince alap borcsomag: a három K

S hogy miről is szól ez az egész? A Vince alap borcsomagjai az ünnepet hozzák el a hétköznapokba. Váratlanul becsengető baráti társaság? Kedd esti vacsora a kedvesünkkel? Gyors, könnyed ajándék a péntek esti buliba? Ezek az alkalmak nem a prémium borok kóstolásáról szólnak, nem a házassági évfordulókról és nem a születésnapokról. De ez egyáltalán nem is baj! Nem mindig a boroké a főszerep! A Vince alap borcsomagok éppen az általuk kínált kényelemmel, kiszámíthatóságukkal és kedvező árukkal bűvölik el a közönségüket.

Kényelmes, mert ha egyszer előfizetünk rájuk, onnantól kezdve minden hónapban érkeznek, nem lesz tehát gondunk az alap borkészletünkre. Nem kell többé kiszállnunk a fotelból, elmennünk a boltba és tanácstalanul ácsorognunk a bortól roskadozó polcok előtt.

félbevágott borospalackok kék háttér előtt

Kiszámítható, hiszen a borcsomag minden hónapban megérkezik. Sosem kell azon aggódnunk, van-e borunk a kedd esti marhapörköltbe (és marhapörkölt mellé) vagy hogy mit bontsunk váratlanul betoppanó barátainknak.

Kedvező árú, hiszen a Vince Borcsomagoknak 2024-től ingyenes a szállítása, vagyis a meghirdetett áron kívül semmilyen extra költséggel nem kell számolnunk. És még ajándék is jár a borok mellé, a VINCE Magazin aktuális száma!

És még egyszer a legfontosabb: 2024 márciusában már fent látható új, ezúttal is nagy gonddal összeállított borcsomagok közül lehet választani. Kényelmesen, kiszámíthatóan, kedvező áron!

Címlapfotó: Elle Hughes / Unsplash