Vörös trió csomag

7.500 Ft / hónap

Tartalma:

Vylyan Pincészet Merlot 2020

Sebestyén Pince Indigó 2021

Bock Pincészet Ermitage 2018

+ AJÁNDÉK VINCE MAGAZIN

 

Légy tagja exkluzív borcsomag előfizetői közösségünknek! Ha most fizetsz elő, még akár egy páratlan wellness pihenés is a tiéd lehet a soproni Fagus Hotelben. A szálloda négycsillagos élménnyel kényeztet: a nyeremény két főre szól, az egyéjszakás élmény mellett pedig félpanziós ellátást, korlátlan spa- és szauna használatot foglal magába.

13 készleten

Kategória:

Leírás

A merlot intenzív, magával ragadó, buja bor az illatától egészen a lecsengésig. Gömbölyded kortyú, jókedvű, lendületes, s emellett mindvégig elegáns és jó tartású, lehetetlen nem szeretni. Kezdő vörösborosoknak is jó szívvel ajánljuk!

A szekszárdi testvérpár borászatának ikonikus bora, a szinte minden évjáratban elkészülő bisztró vörös; amely méltó versenytársa a sógorok zweigeltjeinek. Üdítően meggyes, málnás aromák keretezik a kortyot, amelyet minimális pezsgés és visszafogott tanninvilág tesz igazán ellenállhatatlanná.

Egy bor, amit aligha kell bemutatnunk mindazoknak, akik barátságban vannak a Nagy Villányi Vörösborok világával. A Bock pince ikonikussá vált nagy házasítása, az Ermitage, amely önmagában, desszert helyett fogyasztva is megállja a helyét, de ha valami vadételt párosítunk hozzá, úgy sem okoz majd csalódást.