Vörös trió csomag

7.500 Ft / hónap

Tartalma:

Günzer Tamás Merlot 2018
Jammertal Borbirtok Grand 2017
Szeleshát Szőlőbirtok Kadarka 2018

+ AJÁNDÉK VINCE MAGAZIN, BORINDEX KUPON ÉS RÓZSAVILÁG RÓZSA CHUTNEY (1db)

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Günzer Tamás pincészetében néhány éve már a fia is aktívan serénykedik, így biztosak lehetünk benne, hogy az innen kikerülő borok minden korosztály igényeit kielégítik. Ez a tétel 12 hónapig érlelődött első és másod töltésű barrique hordókban, megkapó gyümölcsösséggel hódít.

Igazi gyümölcsbomba, ízében cigánymeggy és feketecseresznye dominálnak. Vibráló savak és harmonikus tanninok biztosítják hosszú lecsengését. Bár már most is teljesen érett bor, komoly extrakttartalma és nagyszerű savszerkezete még néhány éves fejlődést is biztosít számára, ez a Jammertal Borbirtok Grand tétele.

Egyszerre könnyed és testes, gyümölcsös és fűszeres: a nyár megunhatatlan vörösbora lehet a kadarka. Fűszeres bor közepes testtel, vibráló sokízű korttyal, az érlelésre használt fahordó tölgyes jegyeivel a legdélebbi szekszárdi dűlő, a Szeleshát kiváló kitettségű talajáról.

Fizess elő borcsomagjainkra automatikusan megújuló előfizetéssel! Havonta megterheljük a bankkártyádat az aktuális borcsomag díjával, 7500 Ft-tal. 
Előfizetésedet akármikor lemondhatod belépést követően a Fiók menüpont Előfizetéseim pontjára kattintva!