Vörös trió csomag

9.700 Ft / hónap

Tartalma:

Koch Pincészet Francia Módi 2018, Villány
Szeleshát Nomád 2017, Szekszárd
Vylyan Macska 2022, Villány

VINCE MAGAZIN

14 készleten

Cikkszám: Vince Vörös trió Kategória:

Leírás

VÖRÖS TRIÓ CSOMAG TARTALMA: 

Koch Pincészet Francia Módi 2018, Villány
Cabernet Franc, Merlot, Cabernet Sauvignon
„Ez a Merlot alapú házasítás kiemelkedő eleganciával és harmóniával rendelkezik. Testes vörösbor, ám mégis jóivású, gyümölcsös tétel. Kóstolásakor meggy, áfonya, csokoládé jelenik meg, s a 8 hónapos hordós érlelésből származó fűszeresség és tanninok teszik igazán kerekké. Számomra a legkedvesebb villányi házasításunk, melyet bátran ajánlok a kóstolók során fiataloknak is. 2018-ban a Pécsi Tudományegyetem és a Szegedi Tudományegyetem kitüntető címeit is kiérdemelte.” /Koch Pálma/

Szeleshát Nomád 2017, Szekszárd
Merlot
A Szeleshát dűlőben, ebben a kiemelkedő évjáratában, a merlot tökéletesen beérett, zamatos szőlőt termett. A belőle készült bort 12 hónapig új tölgyfahordóban érleltük, majd kiválasztottuk a legszebb hordókat. Neve az otthonra találás fontosságára utal, arra, hogy ez a világfajta a Szelesháton igazi otthonra lelt.

Vylyan Macska 2022, Villány
Portugieser
Szomjoltóan gyümölcsös, kedves, simulékony, dorombolós, behízelgő, bársonyos, mint egy simogatás, amely minden nap jólesik. Friss, tiszta, fajtajelleges pirospozsgás gyümölcsössége (meggy, szilva, kökény) finom fanyarsága, lágyabb tannin tartalma miatt szeretjük.

+ Vince Magazin

Fizess elő borcsomagjainkra automatikusan megújuló előfizetéssel! Havonta megterheljük a bankkártyádat az aktuális borcsomag díjával, 9700 Ft-tal. 
Előfizetésedet akármikor lemondhatod belépést követően a Fiók menüpont Előfizetéseim pontjára kattintva!