Klasszik ötös válogatás csomag

12.990 Ft / hónap

Tartalma:

Thummerer Pincészet Tréfli Cuvée 2019

Jammertal Szőlőbirtok Grand 2017

Bárdos Pincészet Sauvignon blanc 2022

Szeleshát Szőlőbirtok Kadarka 2018

Pajzos Tokaj T- Furmint 2020

+ AJÁNDÉK JULIUS MEINL CSÉSZE

+ AJÁNDÉK VINCE MAGAZIN

28 készleten

Kategória:

Leírás

Egy bor, amely garantáltan elfeledteti a korai édes borok keserű élményét. A Tréfli alacsony alkoholtartalmával és a szőlőből származó maradék cukortartalmával, intenzív, fűszeres illatával, finom savaival rendkívüli népszerűségnek örvend.

Igazi gyümölcsbomba, ízében cigánymeggy és feketecseresznye dominálnak. Vibráló savak és harmonikus tanninok biztosítják hosszú lecsengését. Bár már most is teljesen érett bor, komoly extrakttartalma és nagyszerű savszerkezete még néhány éves fejlődést is biztosít a Grand számára.

Bárdos Elvira egyik kedvenc szőlője a sauvignon blanc, évek óta keresi, hogyan lehet még tökéletesebbet alkotni. A bor illatában a bodzavirágra, paprikára, feketeribiszkére emlékeztet, finom, friss és üde tétel a Mátra lankáiról.

Vastagabb, fűszeres kadarka a téli estékre, vibráló sokízű korttyal, az érlelésre használt fahordó tölgyes jegyeivel a legdélebbi szekszárdi dűlő, a Szeleshát kiváló kitettségű, napos és szeles platójáról.

A Pajzos birtokborának, a T-Furmintnak illatában a friss, fiatalos aromák zöldalmás jeggyel egészülnek ki. Tiszta és virgonc ízvilág: kedves, gyümölcsös, körtés, őszibarackos zamat mellett jól érezhető sós, citrusos lecsengés.