Klasszik ötös válogatás csomag

12.990 Ft / hónap

Tartalma:

Garamvári Szőlőbirtok Kadarka 2019
Androsics Birtok Olaszrizling 2021
Haraszthy Pincészet Pinot noir rosé 2022
Jammertal Borbirtok Blue Sky 2012
Lajver Batonnage Chardonnay 2021

+ AJÁNDÉK VINCE MAGAZIN, BORINDEX KUPON ÉS RÓZSAVILÁG RÓZSA CHUTNEY (1 db)

39 készleten

Kategória:

Leírás

A kadarka szőlőfajta Balatonbogláron a Magyal- és Lelle-dűlőkön talált otthonra, reneszánszát éli borvidéken. Színe világosabb tónusú, illatában málnára, piros ribizlire és cseresznyére emlékeztető jegyekkel. Könnyed, gyümölcsös, fűszeres, élénk savú, amely után biztosan szívesen nyúlunk újratölteni.

Tiszta, közepesen intenzív illatú olaszrizling, amelyben spárga, alma és fehér virágok köszönnek vissza. Kóstolva a bor száraz, közepes savérzet és kicsit magasabb alkohol mellett komoly, komplex test érezhető. Ízében sárga alma, egres és finom vajasság kényezteti az érzékeket.

Egy igazi, friss ízvilágú, az Etyeki borvidék zászlósborából készített pinot noir rozé! Ennek megfelelően illatában a stílusra jellemző málnás, ribizlis jegyekkel találkozhatunk, míg kóstolva a gyümölcsös összképet vibráló savszerkezet kíséri.

Cabernet sauvignon az alapja a tételnek, mely a cabernet franc lekerekedettségével és a merlot bársonyosságával szép összhangot alkot, ez a Blue Sky. Elegáns házasítás, melyben szeder, áfonya és cseresznye aromák vibrálnak és alkotnak egyensúlyt a kishordós érlelés csokoládés jegyeivel.

A battonage, vagyis a seprőfelkeverés az egyik legizgalmasabb dolog, ami a chardonnay-val történhet: a sárga húsú alma és körte mellé így kerülnek egzotikus gyümölcsök – ananász, citrusok –, de megjelennek már a mandulás tónusok is. Közepesen hosszú fás lecsengés.

Fizess elő borcsomagjainkra automatikusan megújuló előfizetéssel! Havonta megterheljük a bankkártyádat az aktuális borcsomag díjával, 12 990 Ft-tal. 
Előfizetésedet akármikor lemondhatod belépést követően a Fiók menüpont Előfizetéseim pontjára kattintva!