Klasszik ötös válogatás csomag

15.190 Ft / hónap

Tartalma:

Tóth Ferenc Pincészet Egri Kadarka 2021
Royal Tokaji Furmint Dűlőválogatás 2017
Belward Rajnai rizling 2021
Kancellár Somlói Juhfark 2020
Kovács Nimród Blues Kékfrankos 2017

 VINCE MAGAZIN

 

12 készleten

Kategória:

Leírás

KLASSZIK BORCSOMAG TARTALMA:

-Tóth Ferenc Pincészet Egri Kadarka 2021

Eger
kadarka
száraz vörösbor
Rubinvörös bor a negyvenéves családi pincészettől. Illata fokozatosan bontakozik ki, a roppanós cseresznyétől a szilvalekvárig sok izgalmas aroma fedezhető fel benne. Ízében hasonló jegyek dominálnak. Finom savgerince, tanninjai és alkoholérzete a megszokottnál határozottabb karaktert kölcsönöznek a bornak.
Ételajánlat: Marhahúsos lasagne

-Royal Tokaji Furmint Dűlőválogatás 2017
Tokaj
furmint
száraz fehérbor
A borászat legkiválóbb dűlőinek házasításából készült bor, kimagasló évjáratból. A hordós érlelésnek köszönhetően kerek, határozott furmint született, amelyben fűszeres, almás és egrest idéző jegyeket fedezhetünk fel. Közepesen testes bor, mineralitással, ropogós savakkal, hosszú lecsengéssel.
Ételajánlat: Citromos-tejszínes halfilé

-Belward Rajnai rizling 2021

Pécs
rajnai rizling
száraz fehérbor
Szalmasárga színű, intenzív illatú bor. A rajnai tipikus, citrusos vagy zöldalmás jegyeivel szemben ebben a borban az érett gyümölcsök dominálnak – elsődlegesen az érett sárga alma és az érett őszibarack. Egyensúlya kimagasló, lecsengése hosszú.
Ételajánlat: Illatos ázsiai kacsaleves

– Kovács Nimród Monopole Blues Kékfrankos 2017

Eger
kékfrankos
száraz vörösbor
Az ősi blues dallamok spirituális erejét idézhetjük meg ezzel az elegáns, gyümölcsös kékfrankossal, amely az Egri borvidék Grand Superior minősítésű, egyedi mikroklímájú, ásványi anyagokban gazdag Nyilasmár és Nagyfai dűlőkből származik. Tegyünk fel hozzá egy jó lemezt, a zene megsokszorozhatja a jó bor nyújtotta élvezeteket.
Ételajánlat: Rozmaringos báránysült krumplival és zsenge tavaszi sárgarépával

– Kancellár Somlói Juhfark 2020

Somló
juhfark
száraz fehérbor
A Somló egyik ősi szőlőfajtájából készült bor szépen közvetíti a borvidékre jellemző – vulkanikus talajból származó – ásványos, köves jelleget, hitelesen mutatja be a borviék terroir-ját. A kortyban citrusok és visszafogott hordós jegyek mellett friss savak gondoskodnak az egyensúlyról.
Ételajánlat: Egészben sült karfiol fűszeres darált hússal töltve
+ Vince Magazin

Fizess elő borcsomagjainkra automatikusan megújuló előfizetéssel! Havonta megterheljük a bankkártyádat az aktuális borcsomag díjával, 15 190 Ft-tal. 
Előfizetésedet akármikor lemondhatod belépést követően a Fiók menüpont Előfizetéseim pontjára kattintva!