10 ok, amiért érdemes csatlakozni a Vince Borműhely rozé kóstolójára!

2024. május 08.

Különleges borok, lélegzetelállító helyszín és egy új exkluzív szolgáltatás: ezeket kínálja a májusi Vince Borműhely.

2024. május 16-án ismét Vince Borműhely, vagyis ismét egy nagyon különleges alkalom a borbarátok számára, hogy megismerjék a borvilág egy újabb izgalmas szeletét. A rozé ismeretlen arcai keretében olyan rendhagyó rozé tételeket mutatunk meg a nagyvilágból, ami után senki nem fogja többé mondani, hogy ő nem szereti a rozét. (A borsor itt tekinthető meg.) Akit már ezzel meggyőztünk, az alábbi képre vagy a szövegdobozra kattintva meg is vásárolhatja jegyét.

Akinek még egy kis bátorításra van szüksége, annak felsorolunk 10 okot, ami miatt a május 16-án tényleg érdemes részt venni a Vince Borműhely: A rozé ismeretlen arcai című kóstolón.

10 érv a májusi Vince Borműhely mellett

  1. Az alkoholmentes rozétól a csendes tételeken át a buborékosig minden kóstolható lesz. Ráadásul igazi nagyágyúk kerülnek a poharakba a világ legismertebb borvidékeiről.
  1. Egy új exkluzív szolgáltatásnak köszönhetően mostantól a társaság minden tagjának kényelmes és biztonságos lehet a hazajutás. Nem kell a sofőr szerepéről gondoskodni, a pár vagy a baráti kör minden tagja fogyaszthat alkoholt, hiszen a Ford Magyarországnak köszönhetően a legújabb elektromos Ford Mach-E autóban sofőr viszi haza a VIRTU Restaurantból azt az 5 szerencsést, aki a leggyorsabban jelzi eme igényét az ertl.flora@hgmedia.hu címre írt email-ben. (A felajánlás csak a hazaútra és Budapest agglomerációján belül megadott címre érvényes.)
  1. A világ leghíresebb rozéinak, vagyis a Provence-i rozéknak az egyik legnemesebbik tétele is része a borsornak.
  1. Az est egyik (sokadik…) fénypontja egy Taveli rozé lesz. A tétel a híres Chateauneuf-du-Pape szomszédságából érkezik, Európa egyetlen borvidékéről, ahol kizárólag rozét készítenek.
  1. Megkóstolhatunk egy egyedülálló rozé tonikot, amit a ritka portói rozék egyikéből fognak elkészíteni.
  1. A poharakba kerül az osztrák Umathum Rosa is. A bor prémium minőségét jól jelzi, hogy a világ kevés üvegdugós rozé borainak egyikéről van szó, amit a különleges Rose de Saignée borkészítési eljárással alkottak meg.
  1. A kortyok mellé a VIRTU konyhájának exkluzív falatkái kerülnek felszolgálásra. Együtt kóstolva a borokkal megtapasztalhatjuk, a különleges rozé borok a gasztronómiában is tökéletesen megállják helyüket.
  1. Természetesen nem maradhat ki a sorból Magyarország sem, ám innen itthonról is kizárólag a legkülönlegesebb tételek lettek beválogatva. Azt est során a vendégek megkóstolhatják Magyarország legdrágább rozéját, a Dúzsi Prémium Cabernet Franc rozét.
  1. A kóstolót elismert hazai borszakértő vezeti, segítségével rengeteg információval gazdagodhatunk a borokat, technológiákat és a borvidékeket illetően.
  1. A Vince Borműhelynek immár hagyományosan Budapest legmagasabb épülete ad otthont. A MOL Campus 28. emeletén található VIRTU Restaurantban Budapest lenyűgöző panorámájával a lábunk alatt kóstolhatjuk a borokat. Ha ez nem lenne elég, bármikor felmehetünk az est során a tetőkertbe, ahonnan majdnem 360 fokban csodálhatjuk meg az esti főváros fényeit.

Ezt kínálja 2024. május 16-án a Vince Borműhely: A rozé ismeretlen arcai című kóstoló, amire jegyek korlátozott számban még megvásárolhatók.

Adjunk egy esélyt a rozénak, garantáltan felejthetetlen élményben lesz részünk!