5+1 ok, amiért feltétlenül el kell menni a Vince Juniálisra

2023. június 19.

Borkóstoló, nyár? Akkor Vince Juniális. A nyár legizgalmasabb, legszínesebb boros eseményére kerül sor júniusban a Városligetben.

2023. június 23-án a békebeli vurstlik világa kell újra életre a megújult Városligetben. Ekkor zajlik a tavaly ősszel nagy sikerrel megrendezett Vince Gála kötetlenebb, lazább nyári párja, a Vince Juniális. A tavalyi évben a Vince Gálával megkezdett rendezvénysorozatok célja, hogy a Vince színvonalas környezetben, a legkiválóbb tételek társaságában kovácsolja közösségé a magyar borszerető embereket. A valódi építészeti ékkőnek számító, megújult Millennium Ház (korábban Olof Palme Ház) belső tere, illetve a pázsitos kertje élőzenével kiegészítve igazi felszabadult nyári, pálmaházi hangulatot varázsolt a Városliget szívébe.

5 indok, amiért részt kell venni a nyár legizgalmasabb boros rendezvényén

  1. A valódi békebeli vurstlik hangulatát idéző esemény Városligettel, pázsittal, fagylalttal, pereccel, élőzenével.
  2. A Városliget ékszerdoboza a megújult Millennium ház, melynek Pálmaháza pázsitos kertje valóban a múlt század elejének életérzését hozza el.
  3. A Vince Magazin szakmai csapata a garancia rá, hogy kizárólag a legjobb buborékos, habzó, gyöngyöző és könnyed nyári tételek kerülnek a poharakba.
  4. Champagne bár válogatott nagyágyúkkal a világ legjobb pezsgőházaitól.
  5. Garantált az igényes társasági esemény, a boros közösséget építő laza élményszerzés, amit 2022 őszén már megtapasztalhattak a Vince Gála vendégei. A páros és négyes jegyek ráadásul kedvezőbb áron megvásárolhatók.

+1 indok

+1  A megújult Vince rendezvényeken megszokott minőség a helyszín, a szervezés, a programok és az igényes társaság tekintetében egyaránt.

A 2023. június 23-án megrendezésre kerülő Vince Juniálisra ide kattintva vásárolhatók meg a jegyek. Találkozzunk és koccintsunk a nyár legizgalmasabb boros rendezvényén!