Új prémium borcsomagokkal érkezik a Vince!

2023. szeptember 27.

Érkeznek az egyedülálló Vince Prémium Borcsomagok, amikben kizárólag díjnyertes borok fognak szerepelni.

A Vince fokozzak az otthoni borfogyasztás élményét! 2023 októberétől bevezetjük az új 3 tételes Vince Prémium Borcsomagokat. Ezek keretében kizárólag a Vince-díj egyes kategóriáinak top3-as borait lehet majd megvásárolni különböző összeállításokban. Ez kétszeresen is előnyt jelent a borfogyasztóknak. Egyrészt a kiválasztás garantálja, hogy a Vince Prémium Borcsomagokba kerülő mindegyik tétel a legszigorúbb szakmai szűrőn ment át, vagyis tényleg a magyar borok szűk elitjéhez tartozik. Másrészt így a vásárló a legkiválóbb tételekhez egyetlen helyről, egyetlen rendelés által hozzájuthat. Ahelyett, hogy időt és energiát latba vetve három különböző boltból kellene összeválogatnia őket és háromszor kellene fizetnie a házhoz szállításért.

A csomagok az eddigi Vince borcsomagokhoz hasonlóan előfizetéses rendszerben vásárolhatók meg. Amennyiben valaki előfizet például az Ismerkedő csomagra, onnantól kezdve minden hónapban megkapja a legújabb Ismerkedő csomagot, az összeg pedig automatikusan levonásra kerül számlájáról.
A csomagok konkrét tartalma maradjon még egy kis ideig titok! Annyit azonban máris elárulhatunk, hogy az októberi és novemberi borcsomagok a 2022-es Vince-díj top3-as tételei közül fognak kikerülni. (A tavalyi lista IDE kattintva érhető el.) Decemberben viszont már az idei Vince-díjon szerepelt borokból fogunk 3-3 tételt beválogatni a csomagokba. Már csak ezért is érdemes ellátogatni a 2023. november 18-i Vince Gálára, ahol az összes bor megkóstolható, ami idővel potenciálisan a csomagok részét képezi. A látogatók így megtapasztalhatják, melyek a nekik legjobban tetsző borok és ennek megfelelően fizethetnek majd elő a kedvenc Vince Prémium Borcsomagjukra.

Ahogy azt a klasszikus Vince Borcsomagoknál már megszokhattuk, itt is többféle konstrukció közül lehet majd választani. Az Ismerkedő, Gourmand és Nagyágyú csomagokba egyetlen Vince-díj kategóriának (például Nemzetközi fehér szőlőfajtából reduktív eljárással készült fehér fajtabor vagy hordós érlelésű vörös házasítás) a top3 szűkített listába beválasztott borai fognak bekerülni. Ezzel szemben a Szemezgető és Special edition csomagokban 3 különböző kategóriából (pl. botritiszes édes bor, tradicionális eljárással készült pezsgő, hordós érlelésű vörös házasítás) kerülnek összeállításra a szintén 3 tételes csomagok.

Vince Prémium Borcsomag árak

Ismerkedő csomag: 9000 Ft/hó
Gourmand csomag: 13 000 Ft/hó
Szemezgető csomag: 30 000 Ft/hó
Nagyágyú csomag: 40 000 Ft/hó
Special edition (egyszeri vásárlás keretében elérhető) csomag: 50 000 Ft

Fontos: mindegyik csomag tartalmazza a kiszállítás költségét, tehát a feltűntetett ár a végső ár, további költség már nem fogja terhelni a vásárlókat.

Októberben érkezünk a további részletekkel, illetve az első megvásárolható borcsomagokkal. Emellett mindenkinek javasoljuk, hogy vegyen részt a 2023-as Vince Gálán. (Jegy IDE kattintva vásárolható.) Ott kóstolható lesz minden bor, amelyekkel 2023 decemberétől a Vince Prémium Borcsomagokban találkozhatunk. Másrészt a Vince standon további információkat nyújtunk az érdeklődőknek a Vince Prémium Borcsomagokról. Ünnepeljük együtt otthon is a magyar borokat a Vince Prémium Borcsomagjainak segítségével!

Címlapfotó: iMattSmart / Unsplash