A különleges magyar hús ízletes, sovány és tápláló. A megtermelt mennyiség 90 százaléka mégis exportra megy.
Májusban bizonyítást nyer: a rozé boroknak ott van a helye minden borértő poharában.
Több millióan olvashatták a világon az egyik legismertebb magyar étel receptjét. 2024-ben az amerikai The New York Times online felületén megjelent a mákos tészta receptje. A The New York Times-nak naponta […]
Kétféle iskolát követnek a meggysör-készítéssel is foglalkozó hazai főzdék, az egyik szerintünk tévút. A baj az, hogy ebből van a több. A magyar kraftsör-forradalom hajnalán háromféle sörrel szinte biztosan találkozhatott […]
Whisky-forradalmat próbál éppen kirobbantani egy finn cég, egyesek szerint azonban csak egy ügyes marketingfogásról van szó. A finnországi Kyrö Distillery piacra dobta a világ első szaunában készült whiskyjét. Bár úgy […]
Sokkoldalúan felhasználható, mindenki szereti, Európai Uniós oltalom alatt áll, és mégis visszaszorulóban van. Az ok meglehetősen prózai…