Ez a tartalom jelszóval védett. Megtekintéséhez meg kell adni a jelszót:
Jelszó:
A nap érlelte, lédús paradicsom sokunk kedvence. Van azonban egy hiba, amit gyakran elkövetünk a tárolásával kapcsolatban.
Új ajtókat nyithat meg a szekszárdi és általában a magyar borok előtt a világ egyik legelismertebb boros szakemberének tavaszi látogatása és az arról készített „jelentése”.
Öt prémiummárka rövid történetével és Mihalik Sebestyénnek, a WarmUp Cocktail Bar head bartenderének koktélcsodáival csinálunk kedvet az újranyitó bárok látogatásához, vagy éppen az otthoni mixeléshez.
Sokféle méz található a magyar boltokban, így nem árt biztosra menni, amikor kiválasztjuk a megvásárolandót.
Használjuk ki, hogy idén fehér a karácsony! Gyorsan elkészíthető finomság friss hóból.
Útjára indult a villányi közösségi bormárka, a REDy legújabb évjárata, és mi az elsők között kóstoltuk meg őket. Erősen ajánljuk.