A miénk a legkívánatosabb – elindult a KIOSK reggeli és brunch

2023. július 01.

Mostantól minden héten, hetente háromszor, péntektől vasárnapig reggel 9-től várja a KIOSK a reggelizni és brunch-olni vágyókat.

A KIOSK tíz éve tölti meg élettel a város egyik legszebb terét az Erzsébet híd pesti hídfőjének lábánál. Tíz éve, hogy minden korosztálynak, fogyasztási, illetve szórakozási igénynek igyekeznek eleget tenni ezen történelmi falak között, a 18. század óta itt álló Piarista ház egykori tornatermében. Az étterem tulajdonosai úgy érezték, itt volt az ideje, hogy a napot ne délben, hanem reggel kezdjék a vendégekkel. Ezért mostantól minden héten, hetente háromszor, péntektől vasárnapig reggel 9-kor nyitnak, hogy mindenki, aki imádja a KIOSK-ot éjjel és nappal, itt ébredhessen, és náluk fogyaszthassa el az első kávéját és a reggelijét.

étteremben székek, asztalok, emberek
Fotó: KIOSK

Az alapanyagok minőségében eddig sem ismertek kompromisszumot és ez a reggelinél sem lesz máshogy. Kiváló beszállítóik évek óta partnerek. A reggeli pékáru az Arán pékségből, a gluténmentes kenyér Serfőző Márti tökéletesen gluténmentes, kézműves műhelyéből érkezik. A tojást a szabadtartású Youtyúkok tojják. A kávé egyenesen Costa Ricáról jön, azt ugyanis a Bányai Manufaktúra a KIOSK-nak külön elkerített parcellán termeszti. De ez még nem a lényeg, csupán egy biztos alapja annak, hogy a vendégek nemcsak a legfinomabbat, hanem a legjobbat is kapják.

barna péksütemények asztalon
Fotó: KIOSK

A krémes és gyümölcsös zabkásától és a felejthetlen ízű, citrusos kókuszjoghurtos granolától kezdve az édes és sós croissantokon át a legkülönfélébb tojásételekig, toastokig, szaftos szendvicsekig minden megtalálható a menüben, ami a reggeliről az ember eszébe juthat. Még a nagymama vajas-lekváros kenyere is. A dilemma tehát nem az, mit ehet a vendég, hanem, hogy mit egyen egy ekkora széles, és különféle allergénekre figyelemmel lévő kínálatból. Merthogy a KIOSK-ban alaptétel, hogy a tej- és gluténérzékenyek, illetve a vegánok is választhassanak az étlapról. A tojásokat pedig annyiféleképpen kérhetik a vendégek, ahányféleképp csak kigondolják.

két ember ül egy kanapén, mögöttük színes virágok
Fotó: KIOSK

Nincsen brunch champagne nélkül!

A reggeli és az ebéd közötti bőséges, lassú tempójú, jó társaságban az ízeket kiélvező brunch-ok elengedhetetlen szereplője a champagne. A KIOSK-ban a Veuve Clicquot-t poharazzák a brunch mellé; ez a champagne nemcsak a frissítő buborékokkal dobja fel a napindító étkezést, de kifejezetten jól párosítható a reggeli választék fogásaival.

pezsgősüveg narancsok között
Fotó: KIOSK

A stílusos napkezdéshez tehát irány a KIOSK reggeli minden héten péntektől vasárnapig, reggel 9-től a Március 15. téren!

(promóció)
Címlapfotó: KIOSK