Agárdi különlegességek az ünnepekre

2023. november 23.

Az Agárdi a kiváló minőségű párlatok iránti szenvedélyével és újító szellemével tűnik ki a kezdetek óta. Azok számára készítik termékeiket, akik a mindennapokban is az egyediséget és a felejthetetlen ízélményeket keresik.

Akár egy pihentető esti beszélgetés mellé, akár egy fényűző összejövetelen, egy Agárdi ital mindig méltó kísérője az alkalomnak. A hagyományos ízeket és az innovációt zseniálisan ötvöző Agárdi Pálinkafőzde most öt új, izgalmas termékkel bővíti portfólióját.

Az érlelt párlatok szerelmesei számára a 2Vulkán XO Brandy kínál egy semmihez sem hasonlítható ízélmény. Ez a párlat Somló és Tokaj varázslatos vulkanikus borvidékeinek szőlőiből készül, és a tölgyfahordóban eltöltött évek során bontakozik ki kifinomult, ásványos ízvilága. Vértes Tibor pálinkamester művészete és odaadása által válik ez az ital felejthetetlen élménnyé.

fehér palackok tarka fal előtt
Fotó: Agárdi Pálinkafőzde

A tavalyi évben debütált Amphora család idei változatai a Cigánymeggy, Irsai Olivér és Kajszibarack pálinkák, az agyag amforákban történő érlelés által nyernek egyedülálló textúrát, miközben megőrzik gyümölcsös jellegüket. Az Amphora Gin pedig egy finom textúrájú, karakteres ízvilágú ital, amely igazi ínyencek választása.

agárdi gin, fehér palack kék fal előtt
Fotó: Agárdi Pálinkafőzde

Ezek a prémium kategóriájú termékek nem csupán a gasztronómiai élvezeteket szolgálják, hanem remek ajándékötletek is lehetnek azok számára, akik értékelik az élet apró örömeit, mivel a legjobb éttermek és bárok mellett az Agárdi webshopjában is elérhetőek. Az Agárdi Pálinkafőzde legújabb kínálata nem csupán ízletes, hanem feledhetetlen élményeket is ígér, eleganciával fűszerezve a mindennapokat.

(promóció)
Címlapfotó: Agárdi Pálinkafőzde