A nem mindennapi boros eszköz, amire minden borrajongónak szüksége van

2022. december 28.

Többféle méretben kapható a boros eszköz, ami minden utazó borrajongó problémáját egy életre megoldja.

Előbb-utóbb minden borrajongó kerül abba helyzetbe, hogy egy utazásról azért nem mer a helyi borvidékekről több üveg pezsgőt és bort hazavinni, mert nem tudja azokat biztonságosan szállítani. Szerencsére ennek a problémának most búcsút inthetünk az alábbi boros eszköz segítségével.

Akár egy mesés borvidékre tart az ember, hogy feltöltse készleteit, vagy éppenséggel csak nem szeretné otthon hagyni kedvenc italait, de az is előfordulhat, hogy egy olasz bormennyországból szeretne ajándékokat hozni barátainak. A VinGardeValise tökéletes megoldás lehet az utazó borbarátok számára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

VinGardeValise® Brasil 🍷👜 (@vingardevalisebrasil) által megosztott bejegyzés

A különleges bőrönd három különböző méretben kapható, 12 palackos Grande, 8 palackos Petite és 5 palackos Piccolo képezi a választékot, legutóbbi akár kézipoggyászként is használható.

 A kollekció teleszkópos fogantyúval, TSA-lakattal, nagy teherbírású sarokvédőkkel, kerekekkel és a borosüvegek védelmére tervezett habbetétekkel rendelkezik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

FlyWithWine (@fly_with_wine) által megosztott bejegyzés

A gyártmány a FlyWithWine nevű cég alkotása. A vállalatot 2016-ban azért alapították, hogy megoldja az ínyenc utazók egyik komoly problémáját, vagyis a borok és általában a szeszes italok biztonságos szállítását.

A VinGardeValise termékcsaládot először Kaliforniában dobták piacra, majd szépen lassan a világ minden tájáról érkezett igény. Napjainkban több mint 600 borászat és borszaküzlet forgalmazza a bőröndöt szerte az Egyesült Államokban és már Európában is.

Címlapfotó: Zachary Kadolph / Unsplash