Öt nagykövetet választott ki a Kreinbacher

2023. december 15.

A magyarországi pezsgőmárkák között egyedülálló módon, a nagy champagne-házak mintájára Ambassador Programot indított a Kreinbacher. A nagyköveti státusz egyszerre elismerés a kiválasztott éttermek számára, emellett egy együttműködés alapja is, mely a közös értékek mentén valósul meg a jövőben.

Kreinbacher filozófiájának egyik legfontosabb építőeleme az edukáció. Az elmúlt tíz évben, amióta első pezsgőik piacra kerültek, folyamatosan arra törekednek, hogy a pezsgőfogyasztásra ösztönzés ne a mennyiségről, hanem a minőségről szóljon. A pezsgőzés kultúrájának átadásában a legfontosabb szövetségeseik a gasztronómia szereplői. Azok az éttermek és bárok, ahol a szakemberek személyes hitelük és tudásuk révén tudják alakítani a vendégek ízlését és italválasztását.

emberek állnak egy étteremben
Fotó: Kreinbacher

A pezsgőház a Kreinbacher Ambassador Programot azért hozta létre, hogy díjazni tudják az erőfeszítést, amit a partnereik nap mint nap a vendégek felé tesznek. És azt is, hogy méltó módon képviselik a Kreinbacher pezsgőket, illetve filozófiát. Sokan ugyanis náluk kóstolnak először Kreinbacher tételt, és nekik köszönhetik, hogyha egyszer megszerették, folyamatosan elérhetik kedvenceiket.

A nagyköveti státusz tehát egy elismerés és a közös gondolkodás szimbóluma, kizárólagossággal nem jár. Az ambassador éttermek kínálatában továbbra is megtalálhatók lesznek más márkák pezsgői is, azonban legalább egy Kreinbacher pezsgőt folyamatosan poharaznak. Emellett az itallapon több tétel is szerepel, hogy a vendégek megismerhessék a Kreinbacher főbb irányait.

barna üveget bontanak
Fotó: Kreinbacher

A 2023 év végén indult programba eddig négy éttermet választottak be. A miskolci Avalon Ristorantét, az esztergomi Piac42-t, a balatonfüredi Hotel Vinifera Wine and Spa-t, illetve a budapesti Stand 25-öt. Idén még egy ötödik étteremmel, a debreceni Ikon Restauranttal bővül majd a sor.

Címlapfotó: Kreinbacher