4200 forintért 30 pohár sör: mutatjuk, hogyan lehetséges!

2024. február 29.

Különleges sör akciót indított az ismert magyar sörös magazin.

Sörútlevelet készített a legismertebb magyar sörös magazin, hogy az igényes sörfogyasztásra, a különleges minőségű csapolt sörre és a változatos sörtípusokhoz illő ételekre irányítsa a figyelmet. A Bakancslista nevű kiadvány tíz fővárosi vendéglátóhelyen érvényes. A füzet a kaparós sorsjegyekhez hasonlóan működik. Minden vendéglátóhely oldalán található kaparós felület, azonban itt minden kaparás nyer. A kiadvány tulajdonosainak, a kaparásért két pohár csapolt sör jár!

Mindig fontosnak tartottuk hangsúlyozni, hogy a legtöbb sörtípus a legjobb formáját csapolva mutatja meg – mondta Knap Gábor, a Beerporn.hu főszerkesztője. Hozzátette: egy megfelelő technikával kicsapolt sör mindig frissebb, élénkebb zamatokat mutat, mint egy dobozos vagy üveges változat. A Bakancslistában tíz olyan budapesti étterem és söröző szerepel, ahol különösen nagy figyelmet fordítanak a sörök minőségére, és a hozzájuk kínált ételekkel alkotott harmóniájára.

A kuponfüzetben szereplő vendéglátóhelyek között található családias kisvendéglő, újhullámos sörbár és modern, craft különlegességekre szakosodott pub is. A Bakancslista vásárlói így Budapest sokszínű söréletének különféle világaiba csöppenhetnek. Közben megkóstolhatnak több olyan ritkaságot is, amelyekre máshol nincs lehetőség a városban. A résztvevő helyek között van többek között a tokaji BAZ Beer saját pubja, a bámulatos kínálattal és sörökhöz készített ételekkel jeleskedő Craft Head, Jónás Craft Beer és Kandalló, a lengyel söröket kínáló Kispolszki vagy a saját sörökre specializálódott InVitro Beer Bar.

Az összesen 30 pohár sört kínáló Bakancslista kuponfüzet 2024. május 31-ig érvényes és online vásárolható meg a Beerporn.hu felületein.

Címlapfotó: Beerporn