Champagne kóstoló lesz a következő Vince Borműhelyben

2024. június 03.

Exkluzív champagne kóstoló, lélegzetelállító helyen egy izgalmas meglepetéssel az est végén. Kihagyhatatlan program!

Marilyn Monroe mondta egyszer, hogy „egy pohár pezsgővel a kezemben minden probléma megoldódik”. Számos további híres ember híres idézete kötődik a pezsgőhöz és a champagne-hoz, vagyis nem ő volt az egyetlen, aki rajongott ezért a csodálatos italért.

Hogy mi is olyan csodálatos benne, mit is tud a rajongásuk tárgya, azt mi magunk is megtapasztalhatjuk 2024. június 27-én. A Vince Borműhely következő, Mesteri champagne-kvartett című kóstolóján a világ leghíresebb (buborékos) italáé lesz a főszerep. A poharakba az est folyamán kizárólag champagne kerül, az viszont szinte minden stílusban: Non vintage, Blanc de Blancs, Vintage, Multivintage és Rosé champagne-t is kóstolnak majd a résztvevők.

A parádés nyárestén a négy kiváló tétel mellé egy meglepetéssel is készülnek a szervezők. Chandon Garden Spritz biztosítja a jókedvű kezdést, s ezután következik Champagne ikonikus és átfogó pezsgőválogatása, ami garantálja a valóban ünnepi folytatást. Íme a teljes sor:

  1. Chandon Garden Spritz welcome
  2. Moët & Chandon Brut Imperial
  3. Ruinart Blanc de Blancs
  4. Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old
  5. Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2015

Egy ilyen exkluzív kóstoló exkluzív helyszínen nyújtja a legteljesebb élményt. Budapest legmagasabb épületének, a MOL Campusnak a 28. emeletén található VIRTU Restaurant éppen ilyen. 360 fokos lenyűgöző panorámájával és a nyugodt elmélyedést biztosító kóstolótermével garantálja, hogy a világ legelegánsabb buborékos itala valóban felejthetetlen, ünnepi pillanatot varázsoljon életünkbe.

És ezt még mindig lehet fokozni: a júniusi Vince Borműhely kurzus vendégei számára ingyenes Ford Mustang Mach-E autók biztosítják a kényelmes és biztonságos hazajutást, így a sofőr szerepéről sem kell gondoskodni!

A Vince Borműhely csapata minden érdeklődőt sok szeretettel vár 2024. június 27-én 18 órától a Mesteri champagne-kvartett kóstolóra. Ünnepeljük jégbe hűtött, mesteri champagne-okkal a júniust!

Jegyek és további információk az alábbi képre vagy a szövegdobozra kattintva érhetők el.

Címlapfotó: Fine Brands Company