Borozók, vendéglők, tó, bicikli, pihenés és sok-sok élmény. Tavasszal is vár a leghűségesebb város.
Izgalmas és innovatív sör érkezett tavasszal a 177 éves sörfőzde kínálatába. Mérföldkő lehet az egész ágazat számára.
A győztes borok a borverseny szervezőjének valamennyi eseményén, illetve ajándékként is megjelennek.
Legyen szó sütésről, főzésről, öntetről, a napraforgóolaj számos (egészségesebb, finomabb, praktikusabb) dologgal helyettesíthető.
Szakértőket hívtak segítségül és egy korsó is fontos szerephez jutott.
Több ezer bor között lett a nemzetközi borverseny nagy aranyérmese hat magyar pincészet tétele.
Európa-bajnokok vagyunk ebből a zöldségből, köretként mégis ritkábban gondolunk rá. Pedig egyszerűen lehet belőle különlegeset készíteni.
Egykor egzotikus gyümölcsnek számított Magyarországon, ma már egyre többen vágnak bele termesztésébe.
Már javában készül a 2023-as Matua Sauvignon Blanc. Vendégszerzőnk, az Új-Zélandon gyakornokoskodó Trinfa Heni árult el műhelytitkokat.
A vodka hazánkban is kedvelt ital, mégis szinte mindenki kihagy egy fontos lépést az elfogyasztásakor.
A nemzetközi szakember egy, a közeljövőben megrendezésre kerülő rangos borverseny kapcsán osztotta meg gondolatait a nemzetközi megmérettetés fontosságáról.
Új őrület hódít, amiben a sör is helyet kapott. Nagyon finom és házilag is elkészíthető, mindenképpen érdemes adni neki egy esélyt.
Macskaköves utcák, titokzatos kis ösvények, barbecue, gasztronómia, zene, család, hagyományőrzés, sportprogramok.
Szeretjük a kávét gyönyörű kávézóban üldögélve elfogyasztani, és közben a külvilág káosza elől is elmenekülni. A legjobb kávéház az, amelyik megadja ezt nekünk.