4 szuper borcsomag minden nyári alkalomra

2024. június 07.

A négy júniusi Vince alap borcsomag kedvezményes áron biztosítja a borokat minden alkalomra, legyen szó fröccsözésről, grillezésről, ünneplésről, főzésről.

Vince alap borcsomagjai az ünnepet hozzák el a hétköznapokba. Váratlanul becsengető baráti társaság? Kedd esti vacsora a kedvesünkkel? Gyors, könnyed ajándék a péntek esti buliba? Spontán grillezés a szomszédokkal? Ezek az alkalmak nem a prémium borok kóstolásáról szólnak, nem a házassági évfordulókról és nem a születésnapokról. De ez egyáltalán nem is baj! Nem mindig a boroké a főszerep! A Vince alap borcsomagok éppen az általuk kínált kényelemmel, kiszámíthatóságukkal és kedvező árukkal bűvölik el a közönségüket.

Vince alap borcsomagok Klasszik ötös válogatás, Fehér trió, Vörös trió és Duó változatokban az a jó, hogy minden hónapban tényleg minden alkalomhoz megfelelő bort tartalmaznak. A júniusi borcsomagban sem csak könnyed nyári rozék és illatos fehérborok vannak. Ugyanúgy megtalálható a csomagokban egy grillezett steakhez tökéletes vörösbor, de még szamorodni is, ha valami jeles ünnepre kell előkapni egy palackot.

A számunkra legkedvesebb csomag(ok)nál a képre, vagy a szövegdobozra kattintva azonnal leadhatjuk a rendelésünket.

Ünnepeljük a nyár napsugaras hétköznapjait a Vince alap borcsomag boraival!

Címlapfotó: Oveth Martinez / Unsplash