4 kéz, 2 Michelin-csillag: rendhagyó gasztroprogram Budapest szívében

2023. szeptember 26.

Az Essencia Restaurant egy egyszeri és megismételhetetlen vacsorára várja a különleges gasztronómiai utazásra vágyókat.

Egy nem mindennapi kulináris utazásra invitálják az a gasztronómia szerelmeseit 2023. szeptember 29-én a budapesti Essencia Restaurantba.

A novemberi Vince Gálán is kiállító Michelin-csillagos étteremben együtt fog főzni a házigazda, Tiago Sabarigo a szintén Michelin-csillagos Euskalduna Studio séfjével, Vasco Coelho Santossal.

Egyetlen este tehát két egy Michelin-csillaggal jutalmazott séf egy négyekezes vacsorán mutatja be konyhája sokszínűségét az Essencia Restaurant falai között és kápráztatja el a vendégeket.

két férfi, mellettük fehér háttérben szöveg, essencia restaurant hirdetés
Fotó: Essencia Restaurant

A négykezes vacsorán az innovatív megoldások, az egyszerűségre és tökéletességre való törekvés, az ízek és textúrák harmóniája kerül majd előtérbe a két séf gondolatain és ételein keresztül. Az egyedülálló vacsoraesten az utazás, a kreativitás, a szakmaiság összekapcsolódik az ízekkel, illatokkal az Essencia meghitt környezetével, hogy minden vendég számára felejthetetlen és varázslatos élmény legyen.

Menü

  • Angolna & cékla  – Vasco Coelho Santos
  • Kacsamáj, dödölle, savanyított hagyma – Tiago Sabarigo
  • Tintahal, nage – Vasco Coelho Santos
  • Fürj, meleg escabeche – Tiago Sabarigo
  • Sertés pithivier – Vasco Coelho Santos
  • “Rabanada”, Pudin abade de priscos, ginginha – Tiago Sabarigo

Információk

Dátum: 2023. szeptember 29., 18:00 óra vagy 20:30 óra

Helyszín: Essência Restaurant – Tiago & Éva, 1051 Budapest, Sas utca 17.

Ár: 55 000 Ft (hatfogásos menü ital nélkül), 69 000 Ft (hatfogásos menü alkoholmentes párosítással), 83 000 Ft (hatfogásos menü bor párosítással)

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, a számla végösszegéhez 15% szervízdíjat számolunk fel.

Asztalfoglalás: https://book.dinnerbooking.com/hu/hu-HU/book/table/pax/3492/2

Vendégérkezés, ültetés: 18:00 vagy 20:30 órakor lehetséges. 

A séfek minden érdeklődőt szeretettel várnak, akik részesei kívánnak lenni egy olyan gasztronómiai kalandnak, ahonnan az izgalmas ízek, a tradíciók, a szakma iránt érzett szenvedély és persze a különleges alapanyagok sem hiányozhatnak!

Címlapfotó: Louis Hansel / Unsplash