4 kéz, 2 Michelin-csillag: rendhagyó gasztroprogram Budapest szívében
Az Essencia Restaurant egy egyszeri és megismételhetetlen vacsorára várja a különleges gasztronómiai utazásra vágyókat.
Egy nem mindennapi kulináris utazásra invitálják az a gasztronómia szerelmeseit 2023. szeptember 29-én a budapesti Essencia Restaurantba.
A novemberi Vince Gálán is kiállító Michelin-csillagos étteremben együtt fog főzni a házigazda, Tiago Sabarigo a szintén Michelin-csillagos Euskalduna Studio séfjével, Vasco Coelho Santossal.
Egyetlen este tehát két egy Michelin-csillaggal jutalmazott séf egy négyekezes vacsorán mutatja be konyhája sokszínűségét az Essencia Restaurant falai között és kápráztatja el a vendégeket.
A négykezes vacsorán az innovatív megoldások, az egyszerűségre és tökéletességre való törekvés, az ízek és textúrák harmóniája kerül majd előtérbe a két séf gondolatain és ételein keresztül. Az egyedülálló vacsoraesten az utazás, a kreativitás, a szakmaiság összekapcsolódik az ízekkel, illatokkal az Essencia meghitt környezetével, hogy minden vendég számára felejthetetlen és varázslatos élmény legyen.
Menü
- Angolna & cékla – Vasco Coelho Santos
- Kacsamáj, dödölle, savanyított hagyma – Tiago Sabarigo
- Tintahal, nage – Vasco Coelho Santos
- Fürj, meleg escabeche – Tiago Sabarigo
- Sertés pithivier – Vasco Coelho Santos
- “Rabanada”, Pudin abade de priscos, ginginha – Tiago Sabarigo
Információk
Dátum: 2023. szeptember 29., 18:00 óra vagy 20:30 óra
Helyszín: Essência Restaurant – Tiago & Éva, 1051 Budapest, Sas utca 17.
Ár: 55 000 Ft (hatfogásos menü ital nélkül), 69 000 Ft (hatfogásos menü alkoholmentes párosítással), 83 000 Ft (hatfogásos menü bor párosítással)
Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, a számla végösszegéhez 15% szervízdíjat számolunk fel.
Asztalfoglalás: https://book.dinnerbooking.com/hu/hu-HU/book/table/pax/3492/2
Vendégérkezés, ültetés: 18:00 vagy 20:30 órakor lehetséges.
A séfek minden érdeklődőt szeretettel várnak, akik részesei kívánnak lenni egy olyan gasztronómiai kalandnak, ahonnan az izgalmas ízek, a tradíciók, a szakma iránt érzett szenvedély és persze a különleges alapanyagok sem hiányozhatnak!
Címlapfotó: Louis Hansel / Unsplash