Értékes nyereményen a Magyar Szeszipari Szövetség új játékán

2023. június 06.

Idén is folytatja a tudatos alkoholfogyasztás népszerűsítéséért indított kampányát a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács.

A Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanácsnak mindig is szívügye volt a tudatos alkoholfogyasztás népszerűsítése. Már évek óta látványos edukációs kampányokkal hívják fel a figyelmet ennek ismérveire. Idén sincs ez másképp, a 2023-as (D)önts felelősen! Töltsd tele a nyarat! kampány elsősorban az olyan kisebb-nagyobb baráti összejöveteleket, buli előtti „hangolódásokat” célozza, ahol a résztvevők hajlamosak újabb és újabb pohár alkoholhoz nyúlni annak érdekében, hogy kellően felfokozott hangulatba kerüljenek az átmulatandó éjszakához. Idén a sokszínű akció többek között rövid Spotify hirdetéssel kívánja felhívni arra a figyelmet, hogy felelős alkoholfogyasztással, kevesebb alkohollal is el lehet érni a jó kedvet. Sőt, így még nagyobb eséllyel gazdagodunk felejthetetlen emlékekkel is.

„Akárcsak az ezt megelőző években, idén is az a nem titkolt célunk, hogy minél többekben tudjuk tudatosítani a túlzott alkoholfogyasztás rövid- és hosszútávú hatásait, veszélyeit. Ezzel párhuzamosan alternatívát kínáljunk a biztonságos szórakozásra. A (D)önts felelősen! Töltsd tele a nyarat! kampányban a szokásos csatornáink mellett elsősorban a Spotify erejére hagyatkozunk. A zenei platformok már elhagyhatatlan részei az összejöveteleknek, házi buliknak. Éppen ezért egy rövid hirdetés erejéig szóban motiváljuk hallgatóinkat, hogy döntsenek felelősen és adják át magukat a barátaikkal, szeretteikkel megteremtett pillanatnak. Az akció egy online edukációs kártyajátékkal is kiegészül majd. Ezt a weboldalunkon mindenki díjmentesen elérheti és kedvére használhatja, ha egy kis plusszal fűszerezné meg a társasági hangulatot a nyáron” – mondta Nagy András, a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács igazgatója. Hozzátette, a közösségi média kihívás a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén sem marad el. A résztvevők között értékes Jegy.hu utalványokat sorsolnak majd ki, melyet az átvételtől számított egy éven belül kell beváltani.

(D)önts felelősen, és nyerj!

Töltsd tele a nyarat élményekkel! Az idei kampány alatt értékes Jegy.hu utalványokat is nyerhetnek a résztvevők. Ehhez nincs más dolguk, mint egy adott alkoholedukáció tartalmú kérdésre helyesen válaszolni a komment szekcióban. Azonban ahhoz, hogy minél több emberhez elérjen a kampány fontos üzenete, a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács egy második körös játékkal is aktivizálni kívánja a közönséget további Jegy.hu utalványokért. A (D)önts felelősen! Töltsd tele a nyarat! kampány egy izgalmas online edukációs kártyajátékot is kínál majd a nyáron. Ez a szövetség italmertek.hu weboldalán érhető el. A kártyák segítségével érdekes tényeket tudhatunk meg az alkohol és a túlzott alkoholfogyasztás szervezetre gyakorolt hatásairól, a témához kapcsolódó legelterjedtebb tévhitekről. Ebből adódóan a második körös játékban résztvevőknek nem lesz más teendőjük, mint bekövetni az Italmérték Instagram és Facebook felületeit, valamint megosztani a komment szekcióban, hogy számukra melyik volt a leghasznosabb kártya. Játékra fel!

Influenszer együttműködés a felelős (d)öntésekért

A 2023-as nyár folyamán Kármán Odett közösségi média oldalán is találkozhatunk majd az edukációs jellegű bejegyzésekkel. Ezek a legfontosabb információk mellett izgalmas alternatívákat is nyújtanak majd a lemondások nélküli, felejthetetlen, mégis tudatos szórakozásra.

További információk a kampányról

Web: https://italmertek.hu/

Instagram: https://www.instagram.com/italmertek/

Facebook: https://www.facebook.com/italmertek

Címlapfotó: Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács