Vince Juniális borkóstoló: különleges meglepetésnek lehetünk részesei

2023. június 12.

2023. június 23-án egyedi hangulatú Vince borkóstoló lesz. A Vince Juniális a vurstlik és Jules Verne világát idézi meg.

2023. június 23-án a békebeli vurstlik világa kell újra életre a megújult Városligetben. Ekkor zajlik a tavaly ősszel nagy sikerrel megrendezett Vince Gála kötetlenebb nyári párja, a Vince Juniális. A tavalyi évben a Vince Gálával megkezdett rendezvénysorozatok célja, hogy a Vince színvonalas környezetben, a legkiválóbb tételek társaságában kovácsolja közösségé a magyar borszerető embereket. A valódi építészeti ékkőnek számító, megújult Millennium Ház (korábban Olof Palme Ház) belső tere, illetve a pázsitos kertje élőzenével kiegészítve igazi felszabadult nyári, pálmaházi hangulatot varázsolt a Városliget szívébe.

A program is ehhez fog illeszkedni. Belépéskor igazi nyári welcome drink fogadja a vendégeket. A jegyárban benne foglalt minőségi borok, habzók korlátlan fogyasztása mellett az érdeklődők választhatják a (fizetős) nemzetközi Champagne bárt is. Itt külföldi nagyágyú pezsgőházak kínálatából lehet majd csemegézni és a nap folyamán több magnum tétel is pukkan.

Természetesen finom falatok széles palettája is várja azokat, akik a kortyok mellé harapnának is. Térítés ellenében lehetőség van a Millennium Ház pálmaházi kávézójában a la carte fogyasztani, de ugyanígy csillapíthatjuk éhségünket a fagylaltos, a pereces és a desszertes standon is.

Nem csak az ízlelőbimbókat kényeztetik a szervezők a Vince Juniálison. Az est kétségtelenül egyik legnagyobb fénypontja a már-már a Jules Verne könyveket idéző hőlégballon. A ballon összesen 3 alkalommal emelkedik majd a levegőbe, alkalmanként 15 ember fér el a kosarában. A Városligetben, de a Millennium Háztól kicsit távolabb felállított hőlégballonhoz shuttle buszok szállítják a vendégeket.

Az egész Vince Juniális ideje alatt élőzene fokozza a hangulatot, a fergeteges estét pedig egy tűzzsonglőr show-ja fogja zárni.

A 2023. június 23-án megrendezésre kerülő Vince Juniálisra jegyek még korlátozott számban kaphatók. Ünnepeljük együtt a nyarat jó borok és fergeteges hangulat társaságában!

Címlapfotó: Gabriel Miklós / Unsplash