Vince Juniális: a városligeti vurstlik világát idéző borkóstoló jön

2023. május 31.

Különleges Vince borkóstoló helyszíne lesz a Városliget júniusban. A kiváló borok mellett sok-sok meglepetés is várja a részt vevő vendégeket.

2023. június 23-án a békebeli vurstlik világa kell újra életre a megújult Városligetben. Ekkor zajlik a tavaly ősszel nagy sikerrel megrendezett Vince Gála nyári jóval kötetlenebb, lazább párja, a Vince Juniális.

A tavalyi évben a Vince Gálával megkezdett rendezvénysorozatok célja, hogy a Vince színvonalas környezetben, a legkiválóbb tételek társaságában kovácsolja közösségé a borszerető magyar embereket. A valódi építészeti ékkőnek számító, megújult Millennium Ház (korábban Olof Palme Ház) belső tere, illetve a pázsitos kertje élőzenével kiegészítve igazi felszabadult nyári, pálmaházi hangulatot varázsol a Városliget szívébe. Ha ez nem lenne elég, a 20. század elejének varietékkel és revükkel átitatott világát egy már-már a Jules Verne regényeket idéző meglepetés, egy hőlégballon teszi teljessé.

vince kóstoló banner, piros és rózsaszín háttéren feliratok, képek

A kóstolható borok tökéletesen passzolnak az esemény hangulatához és színvonalához. A Vince Juniális a Vince kedvencek és a Vince Magazin tesztjein a szakmai zsűri által legalább 4 csillagosra értékelt habzó, buborékos, gyöngyöző és könnyű nyári tételeit fogyaszthatják a vendégek.

A jegyek megvásárlásával a fogyasztás korlátlan ezekből a borokból. Ezenfelül az exluzív Champagne bárban, az étteremben, illetve a további finomságokat áruló standokon, például fagylaltosnál, perecesnél egyénileg is lehet fogyasztani térítés ellenében.