Formáljuk át kapcsolatunkat az étkezéssel – Tóth Réka Ibolya workshop

2024. október 07.

Tóth Réka Ibolya workshopja egy különleges belső utazásra hív, ahol a résztvevők felfedezhetik az étellel való kapcsolatuk mélyebb dimenzióit.

Boldognak lenni a puszta létezéstől. Ez a mindfulness lényege. Ahhoz pedig, hogy a létezésünkre tudjunk koncentrálni, harmóniában kell lennünk a lelkünkkel és a testünkkel is. A mai korban ez nem egyszerű feladat. Tóth Réka Ibolya mindfulness tréner az ételekhez való egészséges viszony megteremtését kiemelt helyen látja az önelfogadás hosszú útján. Október 24-én este 6 órától a Duna vizének ölelésében tartja meg „Lélek Táplálása” című workshopját a Zazie Bistro & Bar falai között.

Önelfogadás és tudatos étkezés

Miért jelent folyamatos kihívást a fogyókúra és hogyan lehet megelőzni a diétázás és önsanyargatás körét? Miért az állandó bűntudatunk forrása az étkezés és nem örömforrás? Sikerülhet megtalálni a bennünk élő valós énünket, ami mentes az étellel való függőségtől és az önítélettől? Ezekre a kérdésekre keresik majd a választ Tóth Réka Ibolya. Workshopja egy különleges belső utazásra hív, ahol a résztvevők felfedezhetik az étellel való kapcsolatuk mélyebb érzelmi és spirituális dimenzióit. Ez a program nem csak előadás, hanem egy mélyreható tapasztalás. Marianne Williamson 12 lépéses módszerét követve segít felismerni és gyógyítani az étellel kapcsolatos problémás mintákat, beleértve a fogyókúrával való küzdelmeket is. A workshopon szó lesz arról, hogy hogyan választunk olyan ételeket, amelyek valóban táplálnak és segítik testi-lelki egészségünket. Megtanulhatjuk, hogyan alakítsunk ki szeretetteljes kapcsolatot az étellel és hogyan fogadjuk el és szeressük a testünket olyannak, amilyen, hogy szeretettel tudjunk gondoskodni róla.

étel fekete tányéron
Fotó: Zazie Bistro & Bar
étele fehér tányéron
Fotó: Zazie Bistro & Bar

A beszélgetés után Bíró Dani, a Zazie Bistro & Bar séfje készül egy egészségtudatos és ínycsiklandó vacsorával. Az ősszel megújult étlap kiemelt tételei kerülnek a tányérokra: burrata pestóval, sült bazsalikommal és fenyőmaggal, sült padlizsán szezámos joghurttal és gránátalmával, sütőtöksaláta és túrógombóc teljes kiőrlésű búzadarából, cukormentes baracklekvárral. Az estét a MOL Campus 28. emeletén található Skydecken zárják majd a résztvevők egy közös teázás keretében.

Jelentkezés és részletek IDE KATTINTVA érhetők el.

Címlapfotó: Zazie Bistro & Bar