Korábbi rendezvényeink

Találkozzunk személyesen!

Calendar of Events

h

K

s

c

p

s

v

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

1 event,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

április 05
18:00 - 20:00

Vince Borműhely: Györgykovács Imre estje

TELTHÁZ!
A friss Vince Életműdíjas borász, a somlói legenda, aki lehengerlő boraival és finom kedvességével varázsol felejthetetlen élményt a következő Vince Borműhely kurzuson: Hét páratlan Györgykovács bor 2011 és 2021 között, 120 méterrel a Duna felett, egy exkluzív helyszínen, a Virtu éttermében.

február 29
-

Vince Borműhely: A furmint legjava

TELTHÁZ!
Csatlakozz új helyszínünkön, a Virtu étteremben, ahol 120 méterrel a Duna fölött, a város aranyló fényeit csodálva merülhetsz el a furmint változatos világában, Mészáros Gabriella kalauzolásában. Hat furmint különlegességgel várunk!

november 18
15:00 - 22:00

Vince Gála 2023

A Vince Gála a legkiválóbb magyar borok, a hazai csúcsgasztronómia és a művészetek ünnepe a Szépművészeti Múzeumban. Egész napos sétáló borkóstoló, zártkörű tárlatvezetések, szakmai mesterkurzusok, zenei fellépők, éttermi kiállítók izgalmas választéka és a Vince-díj átadási ceremónia színesíti az idei év programját.

október 26
18:00 - 20:00

Vince Borműhely: Heimann Barbár vertikális kóstoló

TELTHÁZ!
Elhozzuk Szekszárd egyik ikonikus csúcsborát, ráadásul egyből hat évjáratból!
Ha Szekszárd, akkor Heimann, ha Heimann akkor Barbár! Október 26-án a Vince Borműhely előadói Heimann Zoltán, az idei év Borászok Borásza cím birtokosa és a pincészet szíve-lelke, Ági!

október 14
10:00 - 22:00

Vince x Kovács Nimród: Kincsek a borospincéből

Október közepén kinyitjuk Kovács Nimród egri bortrezorjának ajtaját! A borospoharakba a borászat legkiemelkedőbb tételei, ritka borkincsek és valódi „nehéz bombázó” különlegességek kerülnek, kizárólag ezen a napon, a Vince rendezvény résztvevői számára.

szeptember 07
14:00 - 22:00

Vince x Budapest Borfesztivál

Szeptember 7-10. között kerül megrendezésre az ősz kihagyhatatlan eseménye, az impozáns Budapest Borfesztivál. Keressétek a Vince standot, ahol a november 18-i Vince Gálára szóló Szuper Early Bird jegyvásárlási lehetőséggel, borász barátaink válogatott tételeivel, Vince Magazinokkal várunk benneteket. Koccintsunk és búcsúztassuk stílusosan a nyarat!

július 11
18:00 - 20:00

Vince Borműhely: Dűlős olaszrizlingek

TELTHÁZ!
Vince Borműhely: Figula Mihály és a dűlős olaszrizlingek

6 kivételes Figula olaszrizling, egy hordóminta, egy megismételhetetlen, baráti hangulatú nyáreste. Figula Mihály történelmet írt a tavalyi évben, amikor a családban már másodikként ő maga is átvehette az Év bortermelője díjat. Precíz borok, mély szakmai ismeret és alázat kövezi az ide vezető utat, amely során Misi neve egyértelműen összefonódott az olaszrizlinggel. A fajtában nagy potenciált lát, hiszi, hogy ami Burgundiának a chardonnay, az a Balatonfüred-Csopaki borvidéknek az olaszrizling – ezt pedig el is mondja a Vince Borműhely következő epizódjában. Csatlakozz exkluzív kurzusunkhoz, kóstold végig a sort a Sóskúttól a Köves olaszrizlingig! Jegyek csak limitált számban elérhetőek.

június 23
19:00 - 23:00

Vince Juniális

Megtaláltad az idei nyár legizgalmasabb boros eseményét! Ha minőségi szórakozásra vágysz egy mesebeli helyszínen, ahol garantáltan igényes, bor- és gasztrokedvelő társaság vár, akkor a Vince Juniálist Neked találták ki!

május 19
16:00 - 10:00

Slow life hétvége a Balatonon

TELTHÁZ!
Fine dining gasztronómia. Prémium borok. Slow life. Csend. Természet. Igényes társaság és felejthetetlen élmények. Tölts el egy mesés hétvégét egy századvégi, gyönyörűen felújított balatonszepezdi kertes villában, ahol a prémium bor és gasztro programokról a Vince gondoskodik!
Vince Klubtagoknak óriási kedvezménnyel!

május 18
18:00 - 23:00

Vince Gold Party

TELTHÁZ!
EGY ESTE A VÁROS ARANYLÓ FÉNYEI FELETT!
Csatlakozz a Vince Gold Party koktélfogadásra és az azt megelőző Opera Gin tonic VIP mesterkurzusra és tölts el egy felejthetetlen estét a Liz and Chain Sky Lounge bár panoráma teraszán!

május 16
18:00 - 21:00

Vince Borműhely: Egri csillagok 1.

TELTHÁZ!
Ezúttal elhozzuk nektek Eger egyik legfényesebb csillagát: a következő kurzus fókuszában a St. Andrea Szőlőbirtok lesz!
Csatlakozz baráti pohárkörünkhoz a St. Andrea Skybar exkluzív panoráma teraszán és tudj meg mindent a lemenő nap fényében az egri borvidék csodálatos borairól.
Felkészült előadónk, frissítők és ráadásul boros nyereményekkel egybekötött kvíz is garantálja az esemény fényét!

április 25
18:00 - 20:00

Vince Borműhely: Chardonnay tesztünk legjobbjai

TELTHÁZ!
A Vince Magazin márciusi lapszámában egy izgalmas világfajtából: chardonnayból készült borokat tesztelt szakmai csapatunk. A Borműhely debütáló kurzusán a legjobban szerepelt hazai és nemzetközi hordós chardonnaykat lehet megkóstolni felkészült előadónk, falatkák és vidám hangulat kíséretében. Csatlakozz Te is! RÁADÁSUL az első alkalmon résztvevő vendégeink számára további kedvezményes Borműhely kurzussal is kedveskedünk!