4 kedvezményes árú borcsomag a tavaszra hangolva
A Vince alap borcsomagjai a legjobb választást jelentik a napsütéses tavaszi hétköznapokra.
A Vince alap borcsomagjai az ünnepet hozzák el a hétköznapokba. Váratlanul becsengető baráti társaság? Kedd esti vacsora a kedvesünkkel? Gyors, könnyed ajándék a péntek esti buliba? Ezek az alkalmak nem a prémium borok kóstolásáról szólnak, nem a házassági évfordulókról és nem a születésnapokról. De ez egyáltalán nem is baj! Nem mindig a boroké a főszerep! A Vince alap borcsomagok éppen az általuk kínált kényelemmel, kiszámíthatóságukkal és kedvező árukkal bűvölik el a közönségüket.
A Vince alap borcsomagok Klasszik ötös válogatás, Fehér trió, Vörös trió és Duó változatokban minden hónapban megújulnak, vagyis minden hónapban más tételek kerülnek a csomagokba. Áprilisban sincs ez másképpen, mint az alábbiakból látható, rengeteg izgalmas borral köszönthetjük a tavaszt.
Vince Duó borcsomag
Szeleshát Oroszlán 2017 (Szekszárd)
száraz vörösbor – cabernet sauvignon, merlot, kékfrankos, pinot noir
Izmos, ösztönös és vad, pont mint egy oroszlán. Felismerhető benne a Szeleshát-dűlő egyedi karaktere. Gerincét a cabernet sauvignon adja, amelyet merlot, kékfrankos és pinot noir fajták egyedi házasításával tettek igazán összetetté. Az acéltartályos erjesztést egy év új magyar hordós érlelés követte.Ételajánlat: hamburger fűszeres marhahússal
Centurio 1,84 Cuvée 2022 Mátra
száraz fehérbor – hárslevelű, olaszrizling, sárgamuskotály, szürkebarát, zenit
A gyöngyöstarjáni kézműves borászat 1,84 hektárról szüretel fehér szőlőt, a Fáy-Dombon és a Diós dűlőkön hárslevelű, olaszrizling, sárgamuskotály, szürkebarát és zenit terem. A 2022-es év kevés csapadéka miatt koncentráltabb fehér házasítás született. Gyümölcshangsúlyos, enyhén ásványos ízvilág. Ételajánlat: ázsiai pirított tészta csirkével
Vince Fehér trió borcsomag
Pajzos Tokaj Late Harvest Hárslevelű 2021 (Tokaj)
édes fehérbor
A töppedt szőlőbogyókat is tartalmazó fürtöket november végén szüretelték a bodrogolaszi Pajzos dűlőről. Friss, könnyű, természetes édes bor, 10,5 százalékos alkoholtartalommal. Trópusi gyümölcsökben gazdag illatát és ízét érett őszibarack aroma gazdagítja. Ételajánlat: spárgás rizottó
Androsics Birtok Pinot Gris 2021 (Balatonboglár)
száraz fehérbor
Színe elegáns halványzöld, enyhe szalmaszínű beütéssel. Illatában a piros almahéj és a csonthéjasok dominálnak, és érezni egy kevés krétás-mészköves ásványosságot is. Kóstolva száraz, egyensúlyos, a kortyban finom citrusokkal. Közepesnél magasabb alkoholtartalom és hosszabb lecsengés.
Ételajánlat: édeskömény saláta naranccsal és fetával
Kancellár Somlói Juhfark 2020 (Somló)
száraz fehérbor
A Somló egyik ősi szőlőfajtájából készült bor szépen közvetíti a borvidékre jellemző – vulkanikus talajból származó – ásványos, köves jelleget, hitelesen mutatja be a borvidék terroirját. A kortyban citrusok és visszafogott hordós jegyek mellett friss savak gondoskodnak az egyensúlyról. Ételajánlat: egészben sült karfiol fűszeres darált hússal töltve
Vince Vörös trió borcsomag
Szeleshát Szekszárdi Bikavér 2017 (Szekszárd)
száraz vörösbor – kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, kadarka
A birtok első bikavére, amely gyorsan elnyerte a borkedvelők bizalmát. A házasítást összeállítás után még egy éven át érlelték francia tölgyfahordóban. A kékfrankos gerinc mellett cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot és kadarka teszi elegánssá ezt a különleges szekszárdi bikavért. Ételajánlat: sült tarja tavaszi zöldséges kuszkusszal
Jammertal Classicus Cabernet Sauvignon 2019 (Villány)
száraz vörösbor
Elegáns, erőteljes cabernet sauvignon az ország legdélebbi borvidékének világszínvonalú borászatából. Összetett vörösbor, amely jól mutatja be a jellegzetes villányi jegyeket. Cseresznye illattal köszön be, a kortyban pedig fekete szeder dominál. Tannin- és alkoholtartalma harmonikus egységet alkot, hosszú lecsengéssel. Ételajánlat: grill húsok sült zöldségekkel
Németh János Kadarka 2017 (Szekszárd)
száraz vörösbor
A családi pince a fiatal, dinamikusan fejlődő szekszárdi pincék közé tartozik. Mottójuk: „dűlőből, spontán”. Kadarkájuk színe halvány rubin, illata piros bogyós gyümölcsös, fűszeres. A karcsú kortyban az alacsony tannintartalom és az élénk savak adnak izgalmas és üde frissességet. Ideális gasztrobor. Ételajánlat: cukkinis, padlizsános lecsó
Vince Klasszik borcsomag
Tóth Ferenc Pincészet Egri Kadarka 2021 (Eger)
száraz vörösbor
Rubinvörös bor a negyvenéves családi pincészettől. Illata fokozatosan bontakozik ki, a roppanós cseresznyétől a szilvalekvárig sok izgalmas aroma fedezhető fel benne. Ízében hasonló jegyek dominálnak. Finom savgerince, tanninjai és alkoholérzete a megszokottnál határozottabb karaktert kölcsönöznek a bornak. Ételajánlat: marhahúsos lasagne
Royal Tokaji Furmint Dűlőválogatás 2017 (Tokaj)
száraz fehérbor
A borászat legkiválóbb dűlőinek házasításából készült bor, kimagasló évjáratból. A hordós érlelésnek köszönhetően kerek, határozott furmint született, amelyben fűszeres, almás és egrest idéző jegyeket fedezhetünk fel. Közepesen testes bor, mineralitással, ropogós savakkal, hosszú lecsengéssel. Ételajánlat: citromos-tejszínes halfilé
Belward Rajnai rizling 2021 (Pécs)
száraz fehérbor
Szalmasárga színű, intenzív illatú bor. A rajnai tipikus, citrusos vagy zöldalmás jegyeivel szemben ebben a borban az érett gyümölcsök dominálnak – elsődlegesen az érett sárga alma és az érett őszibarack. Egyensúlya kimagasló, lecsengése hosszú. Ételajánlat: illatos ázsiai kacsaleves
Kovács Nimród Monopole Blues Kékfrankos 2017 (Eger)
száraz vörösbor
Az ősi blues dallamok spirituális erejét idézhetjük meg ezzel az elegáns, gyümölcsös kékfrankossal, amely az Egri borvidék Grand Superior minősítésű, egyedi mikroklímájú, ásványi anyagokban gazdag Nyilasmár és Nagyfai dűlőkből származik. Tegyünk fel hozzá egy jó lemezt, a zene megsokszorozhatja a jó bor nyújtotta élvezeteket. Ételajánlat: rozmaringos báránysült krumplival és zsenge tavaszi sárgarépával
Kancellár Somlói Juhfark 2020 (Somló)
száraz fehérbor
A Somló egyik ősi szőlőfajtájából készült bor szépen közvetíti a borvidékre jellemző – vulkanikus talajból származó – ásványos, köves jelleget, hitelesen mutatja be a borvidék terroirját. A kortyban citrusok és visszafogott hordós jegyek mellett friss savak gondoskodnak az egyensúlyról. Ételajánlat: egészben sült karfiol fűszeres darált hússal töltve
És akkor még egyszer: kényelem, kiszámíthatóság, kedvező ár. A Vince alap borcsomagokkal minden borbarátnak garantáljuk ezt a hármast. További információkért, illetve a csomagok megrendeléséhez ERRE A LINKRE kell kattintani.
Ünnepeljük a tavaszi hétköznapokat a Vince alap borcsomag boraival!
Címlapfotó: Kateryna Hliznitsova / Unsplash