Nem mindennapi szakácskönyv került bemutatásra Pécsen, ráadásul 2019 után ez már a második megjelent kötet.
Érkeznek az egyedülálló Vince Prémium Borcsomagok, amikben kizárólag díjnyertes borok fognak szerepelni.
Fő összetevője évszázadokon át fizetőeszközként is szolgált, manapság már csak három helyen készül ez a gyorsétel a brit fővárosban.
Világszerte egyre népszerűbb a Japánból induló ital, aminek receptjét tulajdonképpen a kényszer szülte.
A 26. Országos Sommelier Bajnokságot a Balaton Wine & Gourmet Fesztivál keretein belül rendezték meg Veszprémben.
Az Essencia Restaurant egy egyszeri és megismételhetetlen vacsorára várja a különleges gasztronómiai utazásra vágyókat.
Az étterem séfje mindössze a nyolcadik nő a világon, aki a megkapta a maximális három Michelin-csillagot.
Magyar sajt szerzett aranyérmet a világ egyik legrangosabb sajtversenyén. A szakmai zsűri 1500 minta közül választotta ki a legjobbakat.
A Hegyközségek Nemzeti Tanácsának kezdeményezésére idén 1,6 milliárd forintos keretösszeggel, legfeljebb 90 ezer hektoliter rozé- és vörösbor lepárlása valósulhat meg.
A Vince x Kovács Nimród: Kincsek a borospincéből program sokkal több lesz egy exkluzív borkóstolónál. Mutatjuk, miért.
Unjuk már a klasszikus sült csirkét? A lehetőség az izgalmas újratervezésre ott van mindannyiunk konyhájában.
A viharos gyorsasággal terjedő videók készítői állítják, csak így lehet megszabadulni az egészségre is káros növényvédő szerektől.
Borospohár gyakorlatilag azóta létezik, amióta borkészítés. És bár nem mindig készültek üvegből, azért elég régóta szolgálják már a legfinomabb kelyhek a borivók igényeit.
A spanyol konyha titkos hőse ez a szósz. Könnyű elkészíteni, eláll a hűtőben és tényleg végtelen a felhasználási lehetőséinek száma.