Figula Mihály július 11-én exkluzív borkóstolót tart Budapesten. Még vagy már nem forgalomban lévő tételek is kerülnek a poharakba.
A megtaláló 50 éve foglalkozik ezzel, de még soha életében nem látott ekkorát.
Šibenik városa önmagában is megéri a látogatást, de kerüljük el a turistacsapdákat! Mutatjuk, hova érdemes betérni borozni, vagy éppen enni egy jót.
Nagy népszerűségre tett szert az idők során, mert megfizethető alapanyagokból, változatos formában, gyorsan elkészíthető.
Az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenyen 39 arany-, 125 ezüst- és 11 bronzérmet osztottak ki. Egy noszvaji lett az abszolút legjobb pálinka.
Idén is díjazta a magyar éttermek borválasztékát a világ egyik legbefolyásosabb borszakmai lapja.
A sokkal nagyobb Lengyelországnak most lett 3 belőle, Magyarországnak tavaly óta 9 van.
Egy apró trükk és olyan házi fagyi készül, amilyet a világ még nem kóstolt! Megéri kipróbálni!
Szelíd lankák, hívogató erdők, köztük megbúvó, messzire világló templomtornyokkal díszített apró, meseszerű falvak, ahol hallgatni arany.
Egyszerűen elkészíthető, könnyű nyári étel receptek családnak, barátoknak. Ráadás: a pénztárcánk sem fog kiürülni elkészítésük után.
A projekt tudományos jelentősége elenyésző, az illető terméket előállító cég viszont máris jó üzletet csinált.
Egy itthonról is könnyen megközelíthető borászat kapta a Michelin egyik legújabb csillagát.
Tökéletes társ édes és sós salátához egyaránt. Bárki könnyen beszerezheti, érdemes kipróbálni!
Az olasz street food ugyanolyan finom, mint az összes itáliai nem utcai fogás. Szerencsére itthon is egyre gyakrabban találkozni számos fajtával.