Gyorsan fogynak a Vince Gála jegyei!

2023. szeptember 12.

Nagy sikere van az új jegytípusnak és az Early Bird kedvezménynek. A Vince Gála jó eséllyel idén is telt házzal zajlik.

Gyors ütemben fogynak a jegyek a 2023. november 18-i Vince Gálára! A magyar bor egyik legnagyobb ünnepét idén is a Szépművészeti Múzeumban rendezzük meg és idén is szorosan kötjük az eseményt a művészethez. A törekvés magától értetődő: a Vince Gálával párhuzamosan idén a francia impresszionizmus legnagyobb alakjának, Pierre-Agusute Renoirnak a kiállítása tekinthető meg.

A kiállítás tiszteletére 2023-ban bevezettük és szintén már megvásárolható az Art and Wine névre keresztelt új jegyünk. Már pár nap után bátran kijelenthetjük, hogy az új jegynek hatalmas sikere van. (Hogy maga a jegy mit nyújt a vendégünknek, arról bővebben IDE kattintva lehet olvasni.)

Nem véletlen egyébként a jegyvásárlás fokozott üteme, hiszen még javában tart az Early Bird szakasz. 2023. szeptember 30-ig nagy kedvezménnyel vásárolhatók meg a különböző típusú jegyek a rendezvényre.

A Múzeum Vince Gálának otthont adó tereinek kapacitása véges, így jó lesz sietnie annak, aki biztosan szeretne részt venni a magyar bor egyik legnagyobb ünnepén. Ünnepeljük a magyar borokat és a művészetet együtt a Vince Gálán 2023. november 18-án!