Februári borcsomagok a tavaszvárás jegyében, egyedi ajándékkal!

2023. február 02.

A februári borcsomagok tartalmát úgy állítottuk össze, hogy nyomokban már tavaszt is tartalmazzon. Most minden borcsomag mellé különleges, limitált darabszémban elérhető ajándékot is csomagolunk.

Beköszöntött a február, ami csak egyet jelenthet! Az apránként rügybe boruló ágak közé egyik napról a másikra költöznek be a szerelmes madárdalok. Búcsúztatjuk a telet: a farsangi időszak karnevállá növi ki magát, és mi nagy mulatozások közepette hagyjuk Holle anyót a hátunk mögött. Szezonja van a fánkoknak, ezzel együtt a nagy baráti vagy éppen családi összejöveteleknek. Találjuk bár örömöt az evésben vagy a sütésben, egy dologban biztosak lehetünk: egy palack jó bor mindig képes emelni az ünnep fényét. 

Mi kerül a februári borcsomagok tételei közé?

Mi, a Vincénél, bizakodunk az előttünk álló jobb időkben, eképpen előfizetői csomagjainkba is már belecsempésztünk egy csipetnyi tavaszt. Bárdos Elvira kedvenc szőlőfajtáját rejti a Bárdos Sauvignon Blanc: a csavarzár ablakot nyit az új évszakra. Aki cifrázná, válasszon egy jó Egri Csillagot: az illatorgiát emeli a királyleányka vagy a fűszeres tramini. Vörösbor-ivóknak ott van a kadarka, vagy a meggyes bájaival hívogató pinot noir. Azoknak pedig, akik visszavágynak még egy kicsit a hó puha ölelésébe, sok szeretettel ajánljuk a Jammertal Grand tételét, vagy Thummererék értőn érlelet bikavérét. 

februári borcsomagok
Februári borcsomag – Klasszik

Egyedi, limitált ajándék minden borcsomag mellé!

A Julius Meinl alapításának 160. évfordulójára a kiadott limitált eszpresszó kávés csészéből kortyolva igazi kávéházi élményben részesülhet otthonában.

Kihagyhatatlan, gyűjtői darab, amelyet most a februári borcsomagok mellé ajándékba adunk.

Hogyan válasszak?

Ha valaki még éppen csak ismerkedik a borral, érdemes a duó vagy a fehér trió csomagot választani. A vörösbor kedvelői biztosan örülni fognak a vörös triónak. Az, aki szívesen és rendszeresen bont fel esténként egy palack bort, válassza a klasszik csomagot.

Címlapfotó: Sebastian Coman Photography / Unsplash