A nem túl ízletesre sikerült házi leves és a zacskós leves egyaránt szárnyra kap egyik alapvető élelmiszerünktől.
A kávézaccból készülő kaviár rengeteg vizet és tokhalat spórol meg a világnak.
Születésének 65. évfordulója alkalmából emléktáblát kap az első magyar utazó borász, aki bejárta a világot, közben itthon saját pincészetét is sikerre vitte.
A szervezők várnak mindenkit szeretettel, hogy a megszokott hangulatban fedezzék fel Miskolc és a Bükk attrakcióit! Egy falat Miskolc, egy korty Bükk, ez vár ránk 2023. augusztus 5-én, szombaton a […]
Bár nagyon egészséges, savanyú íze miatt a citrom megosztó gyümölcs. Ezzel a recepttel minden megváltozik!
Minden eddiginél több borászat lesz nyitva az idei Bor, mámor, Bényén augusztus 10-13. között. A szervezők irodalmi- és gyerekprogramokkal, koncertekkel, a környék legjobb gasztro kiállítóival és hegyaljai borokkal várják a vendégeket.
Elképesztően krémes, intenzíven aromás a krumplipüré, pedig csak a szokott összetevők vannak benne. Na de hogyan!
Az egyik legrangosabb borversenyen kategóriagyőztes magyar pezsgő egész júliusban kedvezményes áron vásárolható meg.
A népszerű ital olykor szinte háborúskodásig fajuló vitákat gerjesztett. Mindenki magának szeretné az „eredeti” címkét.
Lazán elegáns, érthetően kortárs, klasszikusan magyar, romantikusan meghitt. Fine, de nem dining, hanem bistro. Ez mind együtt a Tihanyi Vinarius, sőt ennél sokkal több.
fdfsdf A Vince 2023 novemberében bevezette az új 3 tételes Vince-díj prémium borcsomagokat. Ezen borcsomagokban a Vince-díj egyes kategóriáinak top3-as borait lehet megvásárolni különböző összeállításokban. Ez kétszeresen is előnyt jelent […]
Szardínia szigetének legcsodálatosabb étele gyorsan és egyszerűen elkészíthető.
Egyszerű, gluténmentes és maximálisan csokis csokoládétorta. Nem mellesleg: rendkívül finom! És csak 3 hozzávaló kell hozzá.
Édes, roppanós, íze maga a megtestesült üde tavasz. Michelin-csillagos éttermek kapkodnak utána.