A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) mozgalom és a Pannon Bormíves Céh idén is megtartja éves piknikjét a magyar gasztronómia szerelmeseinek nagy örömére.
Egészen új oldaláról mutatkozik be a mák, a magyarok egyik kedvence. Aki kipróbálja, függőjévé válik.
Mennyire lehet egészséges egy natúrbor? Valóban nem leszünk tőle másnaposak? Mikor teszünk jobbat magunkkal, ha natúr- vagy organikus bort, esetleg konvencionálisat választunk? Ezeknek a kérdéseknek jártunk utána.
Az itthoni kiemelkedő pincészetek munkájának értékelésére és elismerésére két évtizede alapították meg az „Év Pincészete” vándordíjat.
Érdemes megismerkedni vele: Nógrád vármegyében évszázados múltra tekint vissza, most oltalom alatt álló földrajzi jelzést kapott.
Nem a lecsó, nem a töltött káposzta és nem a rántott hús a magyarok kedvenc étele. Pszichológusok fejtették meg a végeredményt.
Capuccino, latte, flat white, vagy csak sima tejeskávé? Bármelyik kávé a kedvencünk, a legjobb tejet érdemli. Mutatjuk, melyik az!
A tulajdonos elárulta, a sikerek ellenére miért húzza le a legendás étterem a rolót 2024 januárjában.
Fontos információk a tejtermékek fogyasztóinak tejről, sajtról, túróról, kefirről, joghurtról, vajról, íróról, UHT-ról, pasztőrözésről!
Új jegykategória és hatalmas akciók: érdemes csoportosan és minél előbb megvásárolni a belépőjegyet a 2023-as Vince Gálára.
5500 éve velünk van ez a csoda. Van, ahol szinte receptre írják fel, és valóban minden nap ennünk kellene belőle.
A rekord alacsony ár és a kiszámíthatatlanság miatt több termelő úgy döntött, már idén sem lesz leszüretelve az egyik legfinomabb magyar gyümölcs.
Cava, crémant, champagne és természetesen magyar pezsgő is kóstolható lesz az idei Pezsgőkonferencián, augusztus 31-én.
A Budapest Borfesztivál idén számos újdonsággal, káprázatos kínálattal és hatalmas területtel várja a borkedvelő nagyközönséget.