A szállodai nyaralások szinte kötelező tartozéka a svédasztalos reggeli. Bizonyos dolgokra azonban érdemes oda figyelni, hogy az élmény ne csorbuljon.
A gasztronómiában is egyre erősödő trend a természetesség előtérbe helyezése, a környezettudatos és terroir-hű vendéglátás térhódítása.
A barack közkedvelt alapanyaga az édes recepteknek, de ki gondolta volna, hogy egy egészen szokatlan terepen is megállja a helyét?
A kísérletben a bor fogyasztása után a résztvevők körében javult a bőr rugalmassága, illetve nőtt a nedvességtartalma.
Felvidékitől az isztriaiig, biodinamikustól az alkoholmentesig a legkülönlegesebb tételek kóstolhatók az 5. pezsgőkonferencia Vince standján.
A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) mozgalom és a Pannon Bormíves Céh idén is megtartja éves piknikjét a magyar gasztronómia szerelmeseinek nagy örömére.
Egészen új oldaláról mutatkozik be a mák, a magyarok egyik kedvence. Aki kipróbálja, függőjévé válik.
Mennyire lehet egészséges egy natúrbor? Valóban nem leszünk tőle másnaposak? Mikor teszünk jobbat magunkkal, ha natúr- vagy organikus bort, esetleg konvencionálisat választunk? Ezeknek a kérdéseknek jártunk utána.
Az itthoni kiemelkedő pincészetek munkájának értékelésére és elismerésére két évtizede alapították meg az „Év Pincészete” vándordíjat.
Érdemes megismerkedni vele: Nógrád vármegyében évszázados múltra tekint vissza, most oltalom alatt álló földrajzi jelzést kapott.
Nem a lecsó, nem a töltött káposzta és nem a rántott hús a magyarok kedvenc étele. Pszichológusok fejtették meg a végeredményt.
Capuccino, latte, flat white, vagy csak sima tejeskávé? Bármelyik kávé a kedvencünk, a legjobb tejet érdemli. Mutatjuk, melyik az!
A tulajdonos elárulta, a sikerek ellenére miért húzza le a legendás étterem a rolót 2024 januárjában.
Fontos információk a tejtermékek fogyasztóinak tejről, sajtról, túróról, kefirről, joghurtról, vajról, íróról, UHT-ról, pasztőrözésről!