A szerkezetátalakítás támogatásáról szóló rendelet értelmében hamarosan pályázatot lehet benyújtani. Többféle tevékenységre is kérhető pénz.
A rántott hús a magyarok egyik kedvenc étele. Mutatjuk, melyik éttermekben nem fogunk csalódni, ha ezt rendeljük.
Rendkívül egészséges, finom, sokoldalúan használható és rengeteget spórolhatunk, ha a kertünkből esszük.
Itt van az ősz, itt van újra, vele együtt megjött a szüret is. Olyan bakancslistás boros úti célokat mutatunk most, amelyek talán nem az elsők között jutnának eszünkbe.
A szállodai nyaralások szinte kötelező tartozéka a svédasztalos reggeli. Bizonyos dolgokra azonban érdemes oda figyelni, hogy az élmény ne csorbuljon.
A gasztronómiában is egyre erősödő trend a természetesség előtérbe helyezése, a környezettudatos és terroir-hű vendéglátás térhódítása.
A barack közkedvelt alapanyaga az édes recepteknek, de ki gondolta volna, hogy egy egészen szokatlan terepen is megállja a helyét?
A kísérletben a bor fogyasztása után a résztvevők körében javult a bőr rugalmassága, illetve nőtt a nedvességtartalma.
Felvidékitől az isztriaiig, biodinamikustól az alkoholmentesig a legkülönlegesebb tételek kóstolhatók az 5. pezsgőkonferencia Vince standján.
A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) mozgalom és a Pannon Bormíves Céh idén is megtartja éves piknikjét a magyar gasztronómia szerelmeseinek nagy örömére.
Egészen új oldaláról mutatkozik be a mák, a magyarok egyik kedvence. Aki kipróbálja, függőjévé válik.
Mennyire lehet egészséges egy natúrbor? Valóban nem leszünk tőle másnaposak? Mikor teszünk jobbat magunkkal, ha natúr- vagy organikus bort, esetleg konvencionálisat választunk? Ezeknek a kérdéseknek jártunk utána.
Az itthoni kiemelkedő pincészetek munkájának értékelésére és elismerésére két évtizede alapították meg az „Év Pincészete” vándordíjat.
Érdemes megismerkedni vele: Nógrád vármegyében évszázados múltra tekint vissza, most oltalom alatt álló földrajzi jelzést kapott.